Bed Brood Bonaire

Over ons

Gastvrijheid, oprechte aandacht en een ultiem vakantiegevoel staan bij ons voorop!

Ons hele verhaal

Tijdens onze vakantie op Bonaire kwamen wij, Manuel en Nicole, per toeval terecht op Bolivia. Het was een ruig terrein, onbebouwd en nog puur natuur. Alle kavels waren destijds nog te koop en er was niemand. Toen we op kavel 7 af liepen waren we verbijsterd door het adembenemende uitzicht. We keken elkaar en zeiden: “Hier willen we oud worden.” Deze plek en dit gevoel wilden we met meer mensen delen, door het hen zelf te laten zien, voelen en beleven. Het geluid van de wind, de golven, de vogels en bovenal het vrije uitzicht op de ruwe zee. Zo is het idee voor Bed Brood Bonaire ontstaan… Het bouwen van ons droomhuis met verschillende gastenverblijven om zo iedereen te kunnen verwelkomen op dit prachtige eiland dat ons hart gestolen heeft.

Wie zijn wij?

Wij zijn Manuel en Nicole, hebben elkaar in 2010 leren kennen en zijn in 2014 getrouwd. Manuel had in Nederland zijn eigen bedrijf in overhead deuren en rolluiken. Daarnaast heeft Manuel nog een andere grote passie; de horeca. Naast zijn eigen bedrijf is Manuel 33 jaar kelner geweest en zorgde hij ervoor dat mensen voorzien werden van een lekker drankje. Gastvrijheid zit in zijn bloed! Nicole heeft in Nederland haar eigen kapsalon gehad en vindt het heerlijk om mensen aandacht te geven en een luisterend oor te kunnen bieden. Ze heeft aandacht voor de medemens en legt iedereen graag in de watten met een goede kop koffie of een borrel. We heten je graag welkom bij Bed Brood Bonaire!

Manuel Bed Brood Bonaire

Manuel

Nicole Bed Brood Bonaire

Nicole

Onze droom najagen

Op 3 maart 2020 lieten we alles in Nederland achter en vertrokken we naar Bonaire. Na een lang traject van voorbereidingen, het verkopen van een groot deel van ons bezit, afronden en afscheid nemen, was het dan eindelijk zover! Drie dagen later op 6 maart hebben we voor het eerst op ons grondstuk geslapen in een tent. Diezelfde dag werd ook onze container vrijgegeven door de douane, dus dat was een enorm cadeau!

voortgang
Onze hond Lars

Kayla

Onze trouwe viervoeters

Onze honden Kayla (10) en Lars (8) zijn met ons meeverhuisd naar Bonaire. Het was even wennen voor ze, maar inmiddels genieten zij net zo van het klimaat, de natuur en de wandelingen over het eiland als wij!

Onze hond Kayla

Lars

Bekend van Ik Vertrek

Je kunt ons kennen van het AVROTROS programma ‘Ik Vertrek' waar we zijn gevolgd in ons proces van de voorbereidingen in Nederland tot de eerste stappen op Bonaire. Een mooie en waardevolle documentatie van de weg naar onze droom. Binnenkort te zien op televisie!

Gastvrijheid en optimale service

Wij zijn een sterk koppel dat graag een prettige sfeer creëert voor de gasten, vol warmte en gezelligheid. Daarom zijn we destijds ook getrouwd in onze eigen tuin, om dit gewenste effect te bereiken. We zijn van mening dat je dit niet alleen bereikt met een lekker hapje en drankje, maar ook met oprechte aandacht voor je gasten. Service staat bij ons centraal, vandaar dat we samenwerken met verschillende bedrijven op het eiland met dezelfde visie. Bekijk wat er nog meer mogelijk is naast een heerlijk verblijf op Bonaire…

Manuel en Nicole Bed Brood Bonaire
Uitzicht op zee vanuit het bubbelbad

Voortgang

Momenteel zijn wij nog hard aan het werk om deze droom waar te maken. Kun je echt niet wachten om Bed Brood Bonaire te bezoeken? Dan verwelkomen we je graag in ons eerste gastenverblijf voor twee personen met luxe badkamer! Meer weten of boeken? Bij vragen mag er vanzelfsprekend contact met ons op worden genomen.